Франківська співачка TAYNA підкорює столицю (відео+фото)

Відео-новини, Новини

6 листопада відбулась прем‘єра нового синглу та кліпу «CRUSH» (Краш) юної співачки TAYNA з Івано-Франківська у колаборації з блогером PAUCHEK.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Версії.

Днями робота зібрала свої перші 100 000 переглядів на YouTube. Це перша відеоробота Франківського продакшну, яку у свою ротацію взяв український музичний телеканал М2.

«Невже? Запитала я себе. Як так? Ми всі були в шоці і до останнього не вірили, що наша робота так всім сподобається! А потім самі побачили наш кліп у телику, радості не було меж!», – ділиться враженнями TAYNA.

Сингл підтримало чимало всеукраїнських радіостанцій та телеканалів, які і запросили молоду співачку разом із блогером-співаком Tyoma PAUCHEK стати учасниками їхніх ефірів. До прикладу, трек вже потрапив у ротацію таких всеукраїнських радіостанцій як Radio NRJ Ukraine, DJ FM. Сьогодні ж співачка знаходиться у Києві. Дівчину запросили стати гостею програми «Правда ТУТ LIVE» на телеканалі «Правда ТУТ».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.