Мер Франківська Марцінків проінспектував нові автобуси громадського транспорту (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську запускають нові маршрути громадського транспорту – зросла й кількість автобусів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на .

В Електроавтотрансі з’явилось дев’ять нових автобусів, які скоро виїдуть на дороги Франківська. Також в місті запроваджують новий маршрут від вулиці Симоненка до Пасічної, пишуть Версії.

“Ми ведемо підготовку до запровадження нових маршрутів. Маємо 9 нових автобусів. Дещо змінили маршрути. Є нагальна потреба запустити маршрут від “Золотої Ниви” по Вовчинецькій до Пасічної, до вулиці Целевича, по Василіянок з поворотом і виїздом на Галицьку, Целевича, Тролейбусну. Далі – Галицька до ринку, вокзалу і знову по Вовчинецькій до “Золотої Ниви”. Будуть трохи менші автобуси, але вони зручні, комфортні. Також у нас є чотири МАЗи, які будуть працювати на села Узин, Добровляни, Колодіївка і частково, якщо будуть місця – будуть підбирати мешканців Підлужжя. На жаль, маємо проблему, що можна брати лише сидячі місця. Тому мусимо збільшувати кількість машин”, – розповів у ранковому включенні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Він додав, що зараз чиновники активно працюють над новою системою транспорту в місті Івано-Франківську з врахування мережі і того, що ОТГ зросла.

“Всіх вітаю з новими 9 автобусами. Ще раз прошу людей літнього віку не їздити громадським транспортом в години пік – зранку до 10 і після 16, щоб всі могли дістатися на роботу”, – відзначив мер.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.