Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков привітав Руслана Марцінківа з посадою (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков наліслав вітання міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу з нагоди обрання його на посаду.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на  Версії.

Текст вітання зачитав на першій сесії новообраної Івано-Франківської міської ради голова ТВК Андрій Петрик.

“Маю надію, що під вашим керівництвом Івано-Франкіськ буде розвиватися. Хай ваш професіоналізм, досвід та мудрість допомагають вам працювати на розвиток та добробут громади. Бажаю мешканцям мирного неба над головою”, – з повагою відзначив у вітанні Дмитро Разумков.

Після цього міський голова Руслан Марцінків склав присягу.

“Я другий раз складаю присягу міського голови. Зараз зросла відповідальність вдвічі. Хочу подякувати кожному, хто віддав за мене голос і дякую тим людям, які працювали зі мною попередні роки. Івано-Франківськ виріс, росте і ми хочемо зробити його містом в якому хочеться жити, працювати. Наша головна ціль – консолідувати і об’єднати місто. Франківськ – це місто життя. Ми повинні об’єднатися незалежно від віку чи політичних поглядів”, – сказав у зверненні Руслан Марцінків.

 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.