Антикорупційний суд закрив справу Ігоря Насалика про недостовірне декларування

Кримінал, Новини

У вівторок, 24 листопада, колегія суддів Вищого антикорупційного суду закрила кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього міністра енергетики і вугільної промисловості, прикарпатця Ігоря Насалика.

Про це інформує щоденна онлайн – газетаГолос ІФ  з посиланням на пресслужбі Вищого антикорупційного суду.

Так, під час судового засідання прокурор САП вважав, що в суду відсутні підстави для продовження розгляду справи, а в прокурора – для продовження підтримання державного обвинувачення в суді. Разом із тим, обвинувачений заперечував проти закриття справи, наполягаючи на продовженні судового розгляду задля свого виправдання.

27 жовтня 2020 року Конституційний Суд України визнав неконституційною статтю 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

НАЗК виявило у посадовця незадекларованого майна на 34,6 млн грн та 29,6 млн грн (у деклараціях за 2018 та 2019 роки відповідно).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.