“Штурвал уже випущений, ми у вільному падінні”, – експрем’єр-міністр Володимир Гройсман

Новини, Політика

Коли представники партії “Слуга народу” здобули більшість на виборах в Україні, була надія, що країні “нарешті пощастило”, заявив експрем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Нинішня влада в Україні не зробила того, що могла б. Про це колишній прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив ZN.UA в інтерв’ю, яке опубліковано 23 листопада, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Знаєте, коли “Слуга народу” взяла абсолютну більшість, я подумав, що країні нарешті пощастило і нова влада дуже швидко зробить те, про що я міг тільки мріяти. Але проблема в тому, що під цією перемогою не виявилося фундаменту. І я думаю, що штурвал уже випущений. Ми у вільному падінні”, – сказав він.

Зокрема, за словами експрем’єра, нинішня влада “виявилася нездатною” продовжувати реформування таких сфер, як система освіти та формування доступної медицини.

2019-го вибори президента України виграв шоумен Володимир Зеленський, він набрав 73,22% голосів виборців, а позачергові вибори до Верховної Ради – пропрезидентська партія “Слуга народу”, її підтримало 43,16% тих, хто голосував.

Станом на 23 листопада 2020 року парламентська фракція “Слуги народу” налічує 246 народних депутатів.

Гройсман був прем’єр-міністром із квітня 2016 року до серпня 2019 року, коли президентом був Петро Порошенко. Кабмін Гройсмана відправили у відставку за три місяці після обрання Зеленського президентом.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.