“Так собі”: Степанов оцінив карантин минулих вихідних

Здоров'я, Новини

Максим Степанов вважає, що минулих вихідних карантин дотримувався “так собі” й наголошує, що зменшення захворюваності очікується мінімум через два тижні після введення карантину вихідного дня.

Про це Степанов заявив на брифінгу, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на УП.

“З 00:00 годин вступив у дію карантин вихідного дня. Це вже другі вихідні, в які він буде діяти. Давайте будемо відвертими: на минулих вихідних дотримання карантину вихідного дня було так собі. Ми бачили в ЗМІ численні зупинки роботи або закладів громадського харчування, або фітнес-центрів зі сторони Нацполіції”.

“Для нас дуже важливо дотриматися правил карантину вихідного дня. Згідно наших розрахунків, в такий спосіб ми точно можемо стабілізувати ситуацію”.

“Багато “експертів” з’явилися і почали говорити: “Ми вже провели перший карантин вихідного дня і не побачили зменшення”. Є закони епідеміології, це аксіома – неможливо на наступний день після карантинних обмежень побачити зменшення захворюваності. Результат ми очікуємо мінімум за два тижні після дійсно проведеного карантину вихідного дня”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.