Обрав мандат депутата облради. Іванів пояснив, чому склав повноваження голови Брошнів-Осадської ОТГ

Новини, Політика

Новообраний голова Брошнів-Осадської об’єднаної територіальної громади Назарій Іванів пояснив, чому складає свої повноваження, у соціальній мережі Facebook.  

Про це Суспільному Карпати розповів голова Івано-Франківської обласної ТВК Анатолій Корнійчук, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Зокрема, Іванів, окрім кандидування на голову громади, балотувався в Івано-Франківську обласну раду від партії “Платформа громад” і пройшов.

“Згідно з чинним законодовством одночасно працювати на посаді голови територіальної громади та бути депутатом обласної ради заборонено. Саме тому, задля подальшого розвитку Брошнів-Осадської територіальної громади та всіх громад Прикарпаття, мною прийнято не легке, але зважене рішення – я обрав мандат депутата Івано-Франківської обласної ради”, – пише Назарій Іванів.

Нагадаємо, 13-го листопада 2020-го року він написав заяву “Про відмову від посади Брошнів-Осадського селищного голови”. 16-го листопада Брошнів-Осадська територіальна виборча комісія розглянула заяву Назарія Іваніва і задовольнила.

Перевибори селищного голови Брошнів-Осадської громади відбудуться 24-го січня 2021-го року.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.