Синоптик розповіла, коли на Прикарпатті випаде сніг

Новини, Суспільство

Найближчими днями на Прикарпатті стане прохолодно.

Завтра, 20 листопада, очікують циклон з центром над Мурманськом. Це північний циклон з полярним потоком повітря, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

В Івано-Франківську протягом дня хмарна погода і дощ з мокрим снігом. Слід очікувати вітер західного напрямку 7-12 м/с з поривами до 15 м/с. По місту вночі +1+6 ℃ тепла. Температурний режим по області вночі -1+4 ℃, у високогір’ї Карпат -3+2℃.

У суботу, 21 листопада, хмарно з проясненням і невеликий мокрий сніг, день мине без істотних опадів. Однак, спеціаліст попереджає, що в цей день варто очікувати незначний сніг.

Водіям слід бути обережними, бо місцями на дорогах міста можлива ожеледиця. Вітер західного напрямку. Температура вночі по місту -1-6 морозу, у високогір’ї в день температура може знизитись і до -8℃.

“Від 22 листопада мороз буде посилюватись. В день не буде істотних опадів, але знову місцями можлива ожеледиця”, – зазначає гідрометеоролог.

Вітер 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температурний режим вночі від -2-7 морозу. У високогір’ї Карпат від -5-10 градусів морозу.

Погода на 23-24 листопада: вночі температура буде коливатися від -3 до +4 градусів, а в день трохи збільшиться від +4+7 градусів тепла. В горах буде триматися мороз -1-6℃. В ці дні варто очікувати сніг, але тільки в гірських районах.

“Якою буде зима спрогнозувати зараз важко, але як завжди слід очікувати і заморозки, і різкі підвищення температури. Будуть коливання, бо глобальне потепління змінює кліматичні умови.”,- пояснює Тетяна Атаманюк.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.