У Яремче двоє вандалів викрали огорожі з могил (фото)

Кримінал, Новини

Яремчанські поліцейські затримали двох чоловіків, які демонтовували та викрадали металеві огорожі з могил на Яремчанському кладовищі. Розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 16 листопада, до Яремчанського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканців про те, що на території цвинтаря чоловіки демонтували металеві частини огорожі з могил померлих. Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група піліцейських, вони затримали правопорушників «на гарячому». З’ясувалось, що це 24 та 39-річні мешканці Надвірнянського району, безробітні і уже раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майових злочинів.

Зловмисники розбивали металеві огорожі біля пам’ятників померлих, а потім збували на металобрухт.

“Правоохоронцям вдалось встановити причетність зловмисників менш ніж до трьох схожих правопорушень. Вандалів слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.