На Калущині продовжуються відновлювальні роботи на об’єктах, пошкоджених повінню

Економіка, Новини, Суспільство

Голова Калуської районної державної адміністрації Жанна Табанець, перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Канюка та начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, захисту довкілля, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Марія Мельник відвідали село Голинь.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської ОДА.

Керівники РДА спільно з представником підрядної організації ознайомилося із станом відновлення пішохідної кладки через річку Сівка від вул. Зарічна до вул. М. Вовчка. Відновлення цієї пішохідної кладки уже практично завершене і вона є третьою відновленою пішохідною кладкою в селі.

Село Голинь найбільше постраждало з усіх населених пунктів Калуського району під час повені в червні цього року. Тож завдяки об’єднанню зусиль обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та сприяння депутата Верховної Ради України Едуарда Прощука для відновлення в селі паводкових руйнувань було залучено відповідний державний фінансовий ресурс.

На сьогодні в селі Голинь завершено відновлювальні роботи на 10-ти об’єктах. Зокрема, відремонтовано три пішохідні кладки через річку Сівка та сім ділянок автомобільних доріг комунальної власності.

Відновлювальні роботи проводилися за рахунок коштів резервного фонду Держбюджету.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.