Новий спокусливий тренд підкорює мережу: зірки публікують відверті фото у червоній білизні (фото)

Новини

Популярні блогери і знаменитості почали масово опублікувати пікантні кадри у мережі, на яких вони позували в червоній білизні.

Таким чином зірки Instagram і запустили новий тренд, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на «Радіо Максимум».

Як повідомляється, вибір червоного кольору обумовлений наближенням різдвяних і новорічних свят. Так, у списку зірок, які підтримали новий модний рух, виявилася учасниця британського реаліті-шоу Love Island Зара Макдермотт, яка позувала в комплекті білизни червоного кольору. Свій образ вона доповнила білою сорочкою.

Учасниця того ж телешоу Хлоя Феррі сфотографувалася в мереживному бюстгальтері червоного кольору і святковій шапці в тон, а фітнес-модель і телезірка Крістін Макгіннесс позувала боком до камери в білизні бордового відтінку.

Новий спокусливий тренд підкорює мережу: зірки публікують відверті фото у червоній білизні - фото 434570

Новий спокусливий тренд підкорює мережу: зірки публікують відверті фото у червоній білизні - фото 434571

Новий спокусливий тренд підкорює мережу: зірки публікують відверті фото у червоній білизні - фото 434572

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.