“Епіцентр” передумав працювати на вихідних і йде в режим онлайн

Новини, Суспільство

Мережа будівельних гіпермаркетів “Епіцентр” на час дії карантину вихідного дня таки вирішила закрити свої магазини, хоча раніше відмовлялися. Купувати можна буде лише онлайн.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Українська правда.

 “На час дії карантину вихідного дня мережа “Епіцентр” працюватиме виключно в онлайн режимі та видаватиме товари в Центрах видачі замовлень торговельних центрів”, – повідомив “Епіцентр” у Facebook.

Проте мережа зазначає, що у будні робота торговельних центрів мережі буде продовжена до 24:00 та працюватиме до останнього покупця.

Передісторія:

“Епіцентр” написав у Facebook: “Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне”. І додав картинку: “Увага! Вводимо 72-годинну п’ятницю!!!”.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов обурився жартівливою бравадою торговельної мережі “Епіцентр” на тлі посилення карантину на вихідні.

В підсумку мережа будівельно-господарських гіпермаркетів “Епіцентр” заявила, що працюватиме на вихідних, але продаватиме лише продукти харчування, медичні товари та засоби гігієни.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.