Мальтійці передали ЕАТ засоби захисту, а водіїв навчили домедичної допомоги

Без рубрики

Франківська мальтійська служба передала “Електроавтотрансу” засоби захисту та навчила водіїв першої домедичної допомоги.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

КП “Електроавтотранс” отримав засоби особистого захисту та основне діагностичне устаткування для працівників комунального підприємства: 5 безконтактних термометрів HEACO, 65 літрів дезінфікуючого засобу FAMIDEZ, 2500 пар одноразових рукавиць, 1500 масок, інформує “Галка”.

“Також в рамках проєкту в протидії пандемії COVID-19 було проведено навчання з першої домедичної допомоги, де учасники отримали знання, які рятують людські життя. Адже з огляду на специфіку своєї роботи саме водії постійно перебувають у зоні ризику захворіти”, – йдеться на фб-сторінці “Електроавтотранс”.

Захід організований “Мальтійська служба допомоги Івано-Франківська” за підтримки Zakon Maltański Polska Order of Malta Poland разом з Polska Ромос.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.