На Косівщині під колесами авто загинув літній велосипедист

Без рубрики

варія трапилась у Косівському районі, де легковик смертельно травмував літнього чоловіка. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують обставини події.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

Автопригода сталася 7 листопада близько 18 години 30 хвилин між населеними пунктами Старі Кути та Тюдів, що в Косівському районі, інформує

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 28-річний мешканець Надвірнянського району, керуючи автомобілем «Опель Вектра» на неосвітленій ділянці дороги, не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на велосипедиста. Останній рухався по проїжджій частині дороги у попутному напрямку автомобіля. На одязі та велосипеді потерпілого були відсутні світловідбиваючі елементи.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 72-річний мешканець Чернівецької області помер на місці до приїзду медиків.

Керманича автомобіля перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Приєднуйтеся до “Галки” у  Telegram та Instagram – найважливіші та найс

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.