«Гроза стометрівки» у лікарні з коронавірусом. Небайдужих просять допомогти коштами

Здоров'я, Новини, Суспільство

Пан Василь, відомий у Франківську, як «Гроза стометрівки» лежить у лікарні з коронавірусом.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ФБ франківеця Ростислава Шпука, 

«А тепер усе серйозно. Подзвонили з Богородчанської інфекційної з проханням приїхати, бо до них завезли «ПанаДайтеПаруКопійок» у дуже поганому стані, організм вже тиждень відторгує їжу, і почався задушливий кашель. А після обстеження виявили, що це ковід, і вже уражено 50% легень. Від післязавтра його під’єднають до апарату ШВЛ. На гостро потрібні ліки сьогодні довелось витратити ~9000, це на кілька днів. Вся його надія на наші неігрові пожертви, тільки цього разу він її називає останньою», – йдеться в повідомленні.

Охочих допомогти чоловіку фінансами просять надсилати кошти за реквізитами:

Картка ПРИВАТ: 5168 7574 2009 7018 (Парфан Василь)

ОЩАДБАНК: 5167 8032 0124 5979 (Парфан Василь)

До слова, франківка Оксана Машіко у Фейсбуці з цього приводу розповіла, як нещодавно їхала з “Грозою стометрівки” в автобусі:

“Два тижні назад їхала з ним в одному комунальному транспорті. На одній із зупинок зайшов дідусь з маскою на бороді, на зауваження “одягніть маску” дідусь щось буркнув невдоволено, а пан “ДайтеПаруКопійок” відповів “так, діду, не вбирай, то нема ніякого вірусу, то вам всім писки хочуть позатикати”. У самого теж маска була не належним чином одягнена. Отаке-то! Робіть висновки самі. Нікого негативно не налаштовую”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.