Звільнення голови Івано-Франківської ОДА погодив Кабінет Міністрів

Новини, Політика

Кабінет Міністрів погодив звільнення голів Івано-Франківської, Одеської та Сумської обласних державних адміністрацій – Віталія Федоріва, Максима Куцого та Романа Грищенка. 

Про це йшлося сьогодні на засіданні уряду, інформує Фіртка з посиланням на Українську правду, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Члени Кабміну ухвалили погодити проєкти указів президента про звільнення:

– Федоріва Віталія Васильовича з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації (за угодою сторін).

– Куцого Максима Васильовича з посади голови Одеської обласної державної адміністрації (за угодою сторін).

– Грищенка Романа Сергійовича з посади голови Сумської обласної державної адміністрації (за угодою сторін).

Як повідомляли, днями очільник Івано-Франківської ОДА повідомив, що захворів на COVID-19.

Нагадаємо, на посаду Віталія Федоріва президент призначив у квітні 2020 року. До того він тимчасово виконував обов’язки голови ОДА.

Довідково:

Віталій Федорів народився 1977 року в селі Братківці Тисменицького району Івано-Франківської області.

У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Економіка підприємства», (інженер-економіст), у 2004 році – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Державна служба» (магістр державної служби).

З 2001 року працював у структурах Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а також заступником начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області.

З листопада 2018 року був заступником голови, а з лютого 2020-го – тимчасово виконував обов’язки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.