Понад пів мільйона гривень: хто з галицьких чиновників заробив найбільше

Новини, Суспільство

Галицькі Гроші провели моніторинг декларацій чиновників Галицького району, щоб дізнатися, скільки ті заробили протягом минулого року.

Згідно з даними декларацій НАЗК, міський голова міста Галич Орест Трачик минулого року на посаді заробив понад пів мільйона гривень. Окрім цього, посадовець отримав 80 тисяч гривень пенсійних виплат. У його власності знаходиться легковий автомобіль “Chevrolet lacetti” 2008 року випуску, вартість якого майже 150 тисяч гривень.

Міська голова міста Бурштин Роксолана Джура, торік заробила 280 тисяч гривень на посаді. За сумісництвом вона також заробила майже 30 тисяч у Бурштинському енергетичному коледжі від ІФТУНГ.

Голова Галицької районної ради Павло Андрусяк, у своїй декларації вказав 314 тисяч гривень зарплати. У власності чиновника є тільки одне авто – “Москвич” 1976 року. Натомість на дружину Андрусяка записані три автомобілі: “Фіат” 1994 року, “Форд ф’южн” 2008 року та “ЗАЗ” 1999 року випуску.

Заступник голови Галицької районної ради Любов Гордійчук, минулого року заробила 251 тисячу гривень на посаді. Окрім цього, посадовиця отримала майже 40 тисяч гривень пенсії. Вона також задекларувала кредит на суму 45 тисяч гривень та вказала, що на скарбничці має 7800.

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Жанна Басовська, у 2019 році заробила 220 тисяч гривень.

Голова Галицької РДА Сергій Канюка, за минулий рік заробив 321 тисячу гривень.

Заступник голови Галицької РДА Олександр Чабак, минулого року заробив 235 тисяч гривень на посаді.

Керівник апарату районної державної адміністрації у Галицькому районі Іван Зельманович за 2019 рік заробив чверть мільйона гривень.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.