У громадському транспорті Франківська продовжили проїзд “за посвідченнями” до 1 жовтня

Економіка, Новини, Суспільство

До першого жовтня для пільгового проїзду в громадському транспорті Івано-Франківська не потрібно обов’язково мати пільгову транспортну картку франківця. Відтермінування пов’язане з її вдосконаленням, розповів під час щоденного онлайн-звернення міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Для того, щоб скористатися комунальним транспортом на пільгових умовах, достатньо мати відповідне посвідчення, пише  Голос.if.ua. з посиланням на Суспільне.

“Опрацьовуємо питання подальшого вдосконалення нашої пільгової картки, яку ми роздаємо пільговикам. Тому ухвалили рішення ще продовжити до першого жовтня тимчасові умови проїзду в громадському транспорті за карткою і за посвідченням”, – сказав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, з першого серпня ціна за проїзд у комунальному транспорті Івано-Франківська зросла до шести гривень. Транспортна картка Galka буде найдешевшим способом оплати для не пільгових категорій. Вартість проїзду із нею становитиме чотири гривні.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.