На Городенківщині ремонтують трасу Р-24

Новини, Суспільство

Дорога Р-24  Татарів — Кам’янець-Подільський, Городенківський район. Дорожній знак «Івано-Франківська область» означує межі із сусідньою Тернопільською областю.

Про це повідомляє Бліц-Інфо, пише Голос.if.ua.

Саме тут, на км 170+100 – 177+150, удень і вночі працює потужна техніка підрядного підприємства, яке від с. Поточище й до мосту через Дністер влаштовує верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА)

Протягом будівельно-ремонтного сезону вже не раз повідомлялось про поточний середній ремонт а/д Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський на різних ділянках – від с. Татарів та смт Ворохта Яремчанської міської ради, Кривопільського перевалу, у Верховинському районі, де триває влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

На об’їзній м. Косів влаштовано ЩМА, на ділянці між с. Підгайчики та смт Гвіздець Коломийського району триває підготовка до влаштування вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону.

На всіх ділянках, де досі під час попередньої фази ремонту був лише нижній шар асфальтобетону, також буде влаштовано ЩМА, нанесена дорожня розмітка.

Працівники підрядного підприємства працюють у напруженому темпі, щоб швидко та якісно виконати поставлені
завдання.

Роботи здійснюються в рамках Національного проекту Велике будівництво.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.