У Франківську створять Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Новини, Суспільство

Дане рішення депутати прийняли під час засідання чергової сесії Івано-Франківської міської ради, про це інформує Голос.if.ua.

Центр створений з метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних центрів.

Також фахівці центру надаватимуть консультації щодо особливостей організації освітнього процесу за різними формами здобуття освіти, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання та щодо впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого, діяльнісного, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти і нових освітніх технологій.

Центр має на меті консультувати вчителів, надавати психологічну підтримку та поширюватимуть інформацію про можливості підвищення кваліфікації. Він також координуватиме діяльність професійних спільнот педагогів і надаватиме психологічну підтримку педпрацівникам.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.