Лукашенко лякає: “новий президент” попросить НАТО ввести війська

Новини, Політика

Олександр Лукашенко, який виконує обов’язки президента Білорусі, заявив, що “альтернативний президент”, якого “тягнуть” до Білорусі зовнішні сили, може звернутися до НАТО, і блок введе війська до країни, про це інформує Голос.if.ua з посилпнням на державне агентство БЕЛТА.

Лукашенко в суботу під час відвідин військового полігону під Гродно заявив:

“Ви бачите, що вони вже тягнуть сюди “альтернативного президента”, роблять це всерйоз, оскільки сиплються заяви західних держав про фінансування, підтримку. Військова підтримка в наявності – пересування військ НАТО до кордонів. Вони все рухають до того, щоб затягнути сюди нібито нового президента. Він звертається до західних держав, в даному випадку НАТО, з метою захисту населення. Вони вводять війська – і на Білорусі можна поставити хрест”.

“Все зрозуміло. Як ми і припускали, все йде за планом кольорових революцій із підбурюванням внутрішньополітичної ситуації в країні. Оригінальність і особливість ситуації полягає в тому, що підключений зовнішній фактор, що буває не завжди. Зазвичай вони розкручують всередині, скидають діючу владу. Але оскільки влада у нас на місці, жорстко опирається (і не тільки чинить опір, але й контролює ситуацію), підключили зовнішній фактор”.

Лукашенко доручив міністру оборони і командувачу Західним оперативним командуванням докласти всіх зусиль, щоб “захистити насамперед західну перлину Білорусі з центром у Гродно”, “з прийняттям найжорсткіших заходів щодо захисту територіальної цілісності нашої країни”.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.