Як в СРСР за рознарядкою. Офіс президента збирає на День незалежності свій “Марш ветеранів” (документ)

Новини, Політика

В Україні на День незалежності пройде одразу два марші ветеранів АТО/ООС, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Репортер.

Оргкомітет Маршу Захисників України підтверджує, що “Хода ветеранів”, організована “опозиційною” ветеранською організацією, напряму координується Офісом Президента України.

“Отримані Оргкомітетом документи доводять, що для створення видимості альтернативного заходу влада активно застосовує адмінресурс (яким би сміховинним не виглядало звезення 40-70 осіб з кожної області у порівнянні з багатотисячним заходом). Це робить будь-яке порозуміння з організаторами “Ходи “, на яке члени Оргкомітету щиро і до останнього сподівалися, неможливим”, – пише оргкомітет.

За словами організаторів, Марш Захисників України є аполітичним заходом, не дотичним до чинної влади, або будь-якої іншої політичної сили. Оргкомітет не використовує кошти, засоби впливу або будь-які ресурси чинної влади (за виключенням необхідних згідно законодавства процедур та контактів з правоохоронцями), або будь-якої політичної партії.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.