У Брошнів-Осадській ОТГ відкрили сучасну медамбулаторію (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Медустанова споруджена в рамках державної програми «Доступна медицина».

Цей масштабний і важливий для громади проект – один із пріоритетів керівництва ОТГ. Про це повідомив очільник Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів, інформує Голос.if.ua.

Сьогодні разом із заступницею міністра охорони здоров’я України Іриною Садов’як, головою обласної державної адміністрації Віталієм Федорівим та завідувачем амбулаторії Олегом Лесівим урочисто перерізали стрічку. Відтак церемонію освячення здійснив отець Микола Андибур.

Жителів Крехочич із цією визначною подією привітала заступниця міністра охорони здоров’я України Ірина Садов’як. Вона відзначила, що це один із важливих кроків, який наблизить медичні послуги до жителів села:

“Рада за медперсонал і за жителів громади, адже умови створюють покращення відношення один до одного. Я хочу, щоб в Україні усі амбулаторії були такими. Тут можна справді надати весь спектр медпослуг”.

У вітальному слові голова облдержадміністрації Віталій Федорів відзначив, що роботи виконані якісно і оперативно:

«Відсьогодні місцеві жителі матимуть змогу отримати доступну, своєчасну, ефективну первинну медичну допомогу за місцем проживання в комфортних та затишних умовах».

Від імені медичних працівників, жителів громади за чудові, комфортні умови праці та діагностування подякував завідувач амбулаторії Олег Лесів.

У Креховичах проживає 2319 людей, для громади будівництво нової амбулаторії дуже важливе. Основна мета реалізації цього проекту – забезпечити жителів якісним медичним обслуговуванням на первинному рівні.

Тепер людям із віддалених куточків села не доведеться долати чималу відстань, щоб потрапити до лікаря на прийом, здати необхідні аналізи, адже це можна уже зробити у комфортних умовах тут на місці.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.