Франківські патрульні взяли участь у Чемпіонаті України зі стронгмену (фото)

Новини, Суспільство

Патрульні взяли участь на Чемпіонаті України серед аматорів зі стронгмену й повернулися з перемогою, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу патрульної поліції України.

Змагання відбулось вчора, 16 серпня у Києві, в парку “Муромець”.

Серед 28 учасників були й співробітники управління патрульної поліції Києва та Івано-Франківська.

Учасники змагались у трьох вагових категоріях та мали виконати п’ять різних вправ: Таєр фліп (кантування покришки вагою 320 кг), Лог-ліфт (підіймання колоди від 90 кг), Фермер (перенесення валіз на 40 метрів вагою до 120 кг), Аксель (тяга з грифом початкова вага 160 кг) та Айсленд кросс (перенесення труби вагою до 110 кг). На виконання кожної вправи було не більше 1 хвилини.

Дмитро Крештофов виборов “золото” у ваговій категорії 110+, а Василь Павельєв — перше місце у категорії 95 кілограмів, обидва учасники з патрульної поліції Києва. Ще один учасник з Києва — Іван Рябокучма зайняв 6 місце у категорії від 95 до 110 кілограмів.

Патрульні з Івано-Франківська: 4 місце зайняв Андрій Ясінський та 9 місце Анатолій Клим‘юк, у категорії 95 кілограмів, 8 місце у категорії до 110 кілограмів зайняв Олександр Точенніков.

“З такими силами та прагненням наступні перемоги точно за ними. Шлях був непростим, але щоденні тренування та жага до перемоги зробили свою справу”, – додають у поліції.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.