Пляжі та водоспад на річці Бистриця-Надвірнянська. Як відпочивають франківчани (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Незважаючи на пандемію коронавірусу та обмежені фінансові можливості франківчани намагаються використати теплі літні дні та відпочивати вдома у рідному місті, про це інформує Голос.if.ua.

Благо рекреаційні можливості Франківська є досить високими, через місто протікає дві річки є велике міське та кілька озер у мікрорайонах. Наші кореспонденти відвідали річку Бистриця- Надвірянська, яка є улюбленим місцем відпочинку більшості містян. Вочевидь це пов’язано із тим, що берег цієї річки краще пристосований для відпочинку людей, є місця для купання, проведення дозвілля та можливості позасмагати. Проте на річці не вистачає смітників та роздягалень. Під мостом по вул. Незалежності є небезпечні місця де з під води стирчать арматура на які відпочиваючі надівають пластикові пляшки аби не травмуватися. Така ж ситуація і в інших місцях річки, у тому числі і під «Залізничним» мостом в районі мікрорайону «Мазлі».

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.