Футболісти “Прикарпаття” завершили сезон яскравою виїзною перемогою (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

13 серпня футболісти “Прикарпаття” зіграли останню гру у цьогорічному чемпіонаті Першої ліги, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Галку.

У Горішніх Плавнях іванофранківці зустрілися з “Гірником-Спортом”. Вже на третій хвилині гри гості змогли вийти вперед – після розіграшу кутового забив Француз. На 30-ій хвилині господарі поля не забили пенальті. За рахунку 0:1 команди пішли на перерву.

На початку другого тайму Прикарпаття могли забити ще два м’ячі. Спершу Барчук забив головою, а ще через три хвилини в оточенні трьох захисників оформив дубль. Довів рахунок до розгромного Роман Дитко, котрий реалізував пенальті на 67-ій хвилині.

Додали інтригу у матч два призначені пенальті у ворота іванофранківців – на 74 і 78 хвилині. Гірники реалізували їх, однак забити з гри до кінця матчу їм більше так і не вдалося. Тож цьогорічний турнір іванофранківці завершили на 12-му місці з тридцятьма обраними очками (9 перемог, три нічиї та 18 поразок).

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.