Міграційна служба видворила грузина, звільненого з Коломийської виправної колоні

Кримінал, Новини

Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області зобов’язало покинути Україну грузина, якого звільнили з Коломийської виправної колонії, про це інформує Голос.if.ua.

Як інформує пресслужба міграційної служби, 47-річний громадянин Грузії був чотири рази судимий за крадіжки і грабежі на території трьох областей України.

«З метою позбавлення неодноразово засудженої особи впливу на криміногенну ситуацію, забезпечення національної безпеки та публічного порядку Управлінням ДМС України в Івано-Франківській області прийнято рішення про примусове повернення грузина на свою історичну батьківщину», – йдеться в повідомленні.

Чоловік зобов’язаний покинути територію України до 10 серпня. Виконання цих заходів перебуває під контролем працівників Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіціі та оперативників УСБУ в Івано-Франківській області.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.