Крім 5 курортів. Для поїздки в Єгипет уже потрібна довідка про відсутність COVID-19

Новини, Суспільство

Без негативного результату лабораторного тесту на коронавірус можна відвідувати лише п’ять курортних міст Єгипту, про це інформує Голос.if.ua, повідомило видання El Balad.

Єгипет від суботи, 8 серпня, вимагатиме від іноземців негативний результат лабораторного (ПЛР) тесту на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до в’їзду на територію країни. Відповідне рішення підписав прем’єр-міністр Єгипту Мустафа Мадбулі,

Ці вимоги стосуються всіх іноземців, які прибувають морським, повітряним або наземним транспортом. Однак обмеження не поширюються на туристів, які їдуть відпочивати в такі туристичні зони, як Шарм-ель-Шейх, Табу, Хургаду, Марса-ель-Алам і Мерса-Матрух.

Водночас тим, хто приїжджає на відпочинок у ці міста, заборонено виїжджати за їхні межі без наявності негативних ПЛР-тестів.

На сьогодні в Єгипті зафіксовано 95 тис. випадків зараження коронавірусом. З початку пандемії від хвороби померла 4951 людина, ще 48 898 пацієнтів змогли побороти інфекцію.

Як відомо, Єгипет 1 липня відновив міжнародне авіасполучення і відкрив курортні зони для іноземних туристів з умовою дотримання низки санітарних правил.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.