Минулої доби на Коломийщині гасили 5 пожеж

Кримінал, Новини, Суспільство

Минулої доби на Коломийщині сталося 5 пожеж.

7 серпня о 10:50 в місті Коломия на вулиці Петлюри виникла пожежа сміття на відкритій території колишнього заводу «Сільмаш». Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи, повідомили в управлінні ДСНС області пише Голос.if.ua.

О 15:13 в Коломиї на вулиці Пушкіна виникла пожежа залишків тирси в циклоні. Вогнем пошкоджено циклон. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електродвигуна циклона.

О 21:00 в селі Верхній Вербіж Коломийського району виникла пожежа післяжнивних залишків на присадибній ділянці. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 01:47 в Коломиї на вулиці Валова виникла пожежа сміття на відкритій території недіючого заводу «Прут». Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 05:04 в селі Пилипи Коломийського району виникла пожежа  літньої кухні в господарському комплексі. Вогнем знищено перекриття, газову плиту, пошкоджено стіни літньої кухні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.