Зловмисник намагався викрасти працівника Івано-Франківського рибного патруля (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини
Сьогодні, 05 серпня 2020 року близько 9:30 год. під час здійснення патрулювання території Галицького району працівниками Івано-Франківського рибного патруля був зупинений автомобіль “КАМАЗ”, власник якого з річки Лімниця викрав піщано- гравійну суміш.
Про це інформує щоденна онлайн газета Голос.if.ua.
Під час огляду транспортного засобу та піщано-гравійної суміші власник автомобіля несподівано рушив з місця події, в цей час на борту знаходився головний державний інспектор Рибного патруля Микитином Т.В. На вимогу працівника правоохоронного органу зловмисник не реагував, а навпаки збільшив швидкість автомобіля. На одному із поворотів працівник рибного патруля відчуваючи загрозу життю та здоров’ю зістрибнув з “КАМАЗа”.
На місце події прибули працівники Галицького відділення поліції ГУ НП в Івано-Франківській області, які зафіксували подію та відкрили кримінальне провадження за ст. 342 КК України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб).
На даний час зловмисник який намагався викрасти працівника правоохоронного органу не затриманий, його пошуки тривають.
Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.