Курорти Карпат скували кілометрові затори, люди добираються пішки (відео+фото)

Новини, Туризм

Люди годинами стоять у заторі в надії виїхати на відпочинок.

Нещодавно стався пік за перевантаженнями туристичних маршрутів на таких локаціях у Карпатах як Синевир, Шипіт, водоспад Кам’янка та фортеця Тустань. Так, на дорогах утворюються кілометрові пробки, пише Голос.if.ua з посиланням на znaj.

Про це написав засновник однієї з туристичних компаній Ігор Губіліт на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, інфраструктура і так була завантажена, але після того, як локації почали відвідувати туристи на власних авто, на дорогах почали утворюватися величезні черги.

Світлина від Ігора Губіліта.

“Ми маємо близько 50 одноденних маршрутів по Львівській області, на більшості з яких ви не зустрінете туристів, будь ласка, вибирайте і їдьте, тому, що реально їхати всім одночасно на Синевир або на водоспад Кам’янка немає сенсу, назвати відпочинком годинні стояння в чергах щоб доїхати і виїхати, а також йти кілометри у хаотично припаркованих машин і вдихання вихлопних газів, це явно не те на що розраховують люди плануючи поїздку”, – повідомив Губіліт.

У коментарях люди почали викладати фото з інших локацій, де дорога заповнена автомобілями.

Світлина від Юрія Захарчука.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.