Руслан Марцінків: “Зонування країни – це імітація роботи уряду” (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

 Уряд поділив країну на «зони» через COVID-19.

Така ідея сподобалася далеко не всім. Свою думку з цього приводу  висловив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків:

… Востаннє ділив країну на «зони» ще Янукович. Я вважаю, це категорично неправильно. Але будемо діяти в межах закону. За потреби – скликати комісію та сесію міської ради.

Звісно, усі ми бачимо, що пандемія набирає обертів. Вірус виявився підступнішим, ніж ми сподівалися. Ми дотримувалися карантину та застережних заходів, але він не зник. І не мине за тиждень чи два, як би нам того не хотілося… Тому нам нічого не лишається окрім як навчитися жити, зважаючи на нього.

Бо економіка не зупиняється. Нам всім треба годувати сім’ї.

Але дуже дивно, коли уряд ділить країну на зони, запроваджує серйозні обмеження… і при цьому «ковідний» пакет використовує для ремонту доріг! Добрі дороги – це добре, але чи варто було тоді забирати інфраструктурну субвенцію та інші кошти з місцевих бюджетів? При ухваленні таких рішень центральна влада мала би радитися із місцевим самоврядуванням про те, що для нас буде кращим.

Дав коментар Телеканалу Україна щодо ситуації з карантином в Івано-Франківську Руслан Марцінків:

Україну поділили на чотири зони карантину. Коментар щодо ситуації в Івано-Франківську

Дав коментар Телеканал Україна щодо ситуації з карантином в Івано-Франківську 😷Говорили про статистику 📈 та про те, чи на часі посилення в нашому місті і до чого тут спортивні клуби 💭 Загалом, вмикайте:

Опубліковано Русланом Марцінковим Субота, 1 серпня 2020 р.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.