На Прикарпатті чоловіка притягнуто до відповідальності за порушення умов самоізоляції

Новини, Суспільство

28 квітня 2020 року постановою судді Коломийського міськрайонного суду 33-річного жителя Коломийського району притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей).

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Прес-службу суду.

Відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення, чоловік 1 квітня 2020 року був відсутній по місцю проживання, будучи особою, належно проінформованим про наслідки порушення самоізоляції громадянами, які прибули з-за кордону, покинув місце проживання, будучи особою, яка підписала інформаційну згоду на самоізоляцію за даною адресою, чим порушив вимоги постанови головного державного санітарного лікаря України МОЗ від 21.03.2020 №2 та статті 20 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Згідно постанови суду на чоловіка накладено штраф в дохід держави в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 ( сімнадцять тисяч) грн. Постанова законної сили не набрала.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.