Антикороновірусний вело-стрім вулицями, озером та парком Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Сьогодні 44 день карантину в Україні, у зв’язку із цим кореспонденти щоденної-онлайн газети Голос.if.ua провели антикороновірусний вело-стрім вулицями міста Івано-Франківська.

У своїй більшості франківчани на вулицях дотримуються масочного режиму, хоча і відчувається, що люди змучились від коронавірусу і іноді імітують носіння маски. Цьому сприяє і підвищення температури, що затрудняє дихання людини на вулиці.

Ситуація з використанням масок у місцях відпочинку, міському озері та у парку ім. Тараса Шевченка дещо інша, масочного режиму тут притримуються приблизно половина містян. Заборона перебування громадян у парках та інших місцях відпочинку іванофранківцями виконується частково тому, що озеро та парки є прохідними і обходити їх громадянам досить важко.

В даному випадку поліція до містян відноситься з розумінням і обмежується роз’яснювальною роботою, за що їй велике дякую від франківчан!

Команда Голос.if.ua зичить усім міцного здоров’я та доброго настрою, залишайтесь по можливості вдома, дотримуйтесь карантину та підписуйтесь на наш ютуб ютуб канал!

Подробиці у відео від Голос.if.ua:

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.