Двадцять хвилин, що зламали ринок нафти у США

Економіка, Новини

З самого ранку 20 квітня було видно, що ринок нафти спіткали неприємності, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Bloomberg.

Шалені замовлення на продаж тривали протягом ночі, і будь-які торговці, які під’єдналися до платформи Nymex того ранку, могли побачити, що йде “кровопролиття”. До 7:00 у Нью-Йорку ціна ключового ф’ючерсного контракту – West Texas Intermediate для травневої доставки  вже знизилася на 28% до $ 13,07 за барель.

Тисячі миль звідти, в китайському мегаполісі Шеньчжень в приголомшеній зневірі 26-річна дівчина на ім’я Акссіанг Чен спостерігала через телефон, як розгортаються події. Кількома тижнями раніше вона та її хлопець вклали всі свої заощадження у сумі близько 10 000 доларів у продукт, який державний банк Китаю назвав Юань Бао, або скарб сирої нафти.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.