Працівники Долинської РДА придбали для медиків засоби захисту

Здоров'я, Новини

Працівники Долинської районної державної адміністрації не залишилися осторонь ситуації зі пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Сьогодні рівень захворюваності на Прикарпатті на Covid-19 стрімко зростає. Тому в райдержадміністрації запропонували допомоги медичним закладам району. Ініціатором такої допомогти став голова районної державної адміністрації Віктор Лаврик. До ініціативи долучилися небайдужі працівники, які налагодили контакти з місцевими лікувальними закладами, дізналися про їхні потреби, знайшли постачальників необхідних засобів.

Завдячуючи активній позиції членів первинної профспілкової організації та працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, за зібрані кошти було придбано та передано 4 бактерицидні опромінювачі-рециркулятори для комунального некомерційного підприємства «Долинська багатопрофільна лікарня», а для медичних працівників первинної ланки – засоби індивідуального захисту, а саме захисні окуляри.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.