Минулої доби на Прикарпатті рятувальники ліквідували 14 пожеж, з них 10 – в природних екосистемах

Новини, Суспільство

Минулої доби рятувальники ліквідували 14 пожеж, з них 10 – в природних екосистемах.

Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

20 квітня о 08:22 в селі Радча Тисменицького району вникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стодолу, 5 т грубих кормів, господарський реманент. Врятовано сусідню господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:19 в селі Княгиничі Рогатинського району виникла пожежа в торговому залі продуктового магазину. Вогнем пошкоджено пластикову вагонку на стіні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 16:16 в місті Галич на вулиці Шевченка виникла пожежа в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван, закопчено стіни кімнати. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

21 квітня 02:34 в місті Івано-Франківськ на вулиці 24 Серпня виникла пожежа дачної будівлі. Вогнем знищена дачна будівля, речі домашнього вжитку. Врятована цегляна прибудова. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.