Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 15 пожеж, з них 8 – в природних екосистемах, 1 особу врятовано, 4 евакуйовано

Новини, Суспільство

19 квітня о 13:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Короля Данила виникла пожежа побутового сміття в підвальному приміщенні 5-ти поверхового житлового будинку. На пожежі врятовано чоловіка,1979 р.н., а також евакуйовано 4 осіб. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

19 квітня о 16:58 в місті Коломия на вулиці Косачівська виникла пожежа автомобільного гаражу на території одного із гаражних кооперативів. Вогнем пошкоджено внутрішнє дерев’яне облицювання стін гаражу, закопчено автомобіль «СІТРОЄН» С-2. На пожежі врятовано легковий автомобіль та приміщення автогаражу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 квітня о 23:40 в місті Івано-Франківськ, на вулиці Північний бульвар виникла пожежа стовбура дерева на відкритій території на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.