Поліцейські Івано-Франківщини забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку під час Великодніх свят (відео)

Новини, Суспільство

Для забезпечення публічного порядку і з метою дотриманням громадянами карантинних обмежень близько 600 прикарпатських поліцейських в період Великодніх свят нестимуть службу в посиленому режимі та патрулюватимуть біля храмів під час Богослужінь, пише Голос.if.ua з посиланням на ГУНП області.

Правоохоронці проводитимуть роз’яснювальну роботу, слідкуватимуть, щоб люди дотримувались дистанції, перебували у захисних масках та виконували інші обмеження, зокрема й щодо чисельності людей. Громадян, які категорично ігноруватимуть карантинні обмеження поліцейські притягуватимуть до адміністративної відповідальності.

Правоохоронці розраховують на свідомість громадян та сподіваються, що святкування Великодня в умовах карантину відбудеться у взаєморозумінні та повазі один до одного. Спільними зусиллями  зможемо попередити розповсюдження вірусу та зберегти життя та здоров’я.

Святкуйте відповідально! Ми на варті вашої безпеки! – заклкають у поліції.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.