З 18 до 21 квітня на Прикарпатті у громадських місцях діятимуть обмеження щодо пересування та перебування людей

Здоров'я, Новини, Суспільство

Постановою Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2020 року № 255 проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, заборонене до 24 квітня цього року.

Водночас в області впродовж наступних святкових днів передбачені додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, які стосуватимуться пересування та перебування прикарпатців у громадських місцях. Таке рішення було ухвалено на позачерговому засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 3 квітня цього року, про це інформує Голос.if.ua .

Рішенням зобов’язано органи виконавчої влади та місцевого самоврядування області запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 00 год. 01 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 13 год.00 хв. 4 квітня 2020 року).

Отож, звертаємо увагу мешканців Івано-Франкіської області, що з 00 год. 01 хв. 18 квітня до 6 год. 00 хв. 21 квітня 2020 року на території області діятимуть додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

Додамо, що зазначене рішення прийняте на виконання вимог пункту 2 наради Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 3 квітня 2020 року та з метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території області коронавірусної хвороби COVID-19 з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.