Україна закриває ще 10 пунктів пропуску на кордоні

Здоров'я, Новини

Після набуття чинності нинішніх змін до розпорядження уряду про закриття кордонів, потрапити в Україну автомобілем можна буде через 18 пунктів пропуску.

На цьому наголосив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Українську правду.

“Нове рішення уряду дозволить посилити заходи безпеки щодо недопущення поширення коронавірусу на територію України. Фактично з діючих на сьогодні пунктів пропуску буде закритий КПП “Паланка” на кордоні з Молдовою. Після набуття чинності змін до розпорядження Кабміну №288 тимчасово закритими будуть 125 пунктів пропуску, 105 продовжать функціонувати (за різними видами сполучень), в тому числі 18 для автомобільного сполучення”, – пояснив Демченко.

Аваков уточнив, що закривають пункти пропуску на кордоні з Молдовою, Польщею і Румунією:  Устилуг, Смільниця, Грушів, Угринів, Солотвине, Кельменці, Бронниця, Сокиряни, Паланка і Нові Трояни. Це автомобільні пункти пропуску, а подекуди автомобільні й пішохідні пункти пропуску.

Варто наголосити, що у Державній прикордонній службі підтвердили, що в останні дні пасажиропотік щодоби становить 9-10 тисяч осіб.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.