Нові подробиці: як у Франківську СБУ блокувала підпільне виробництво контрафактних дезінфікуючих засобів (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал

Співробітники СБУ викрила в Івано-Франківську виготовлення і реалізацію фальсифікованих неякісних антисептичних препаратів. Незаконний бізнес організував місцевий житель.

До оборудки залучив чотирьох спільників. Зловмисники змішували та розливали сурогат у гаражному приміщенні. Сумнівну рідину виготовляли без дотримання рецептури, передбаченої держстандартами. Засіб не гарантував людям безпеки та противірусних властивостей, пише Голос.if.ua з посиланням на Вежу.

Ділки збували контрафакт як поштучно, так і гуртовими партіями. Через інтернет. Доставляли товар кур’єри по місту та служби доставки по Україні. Ціна коливалася залежно від замовлення. Попит дозволяв зловмисникам збувати до 2,5 тисячі одиниць продукції на день. І це приносило організаторові до 100 тисяч гривень щоденного прибутку.

 також читати: 100 тис. гривень прибутку в Івано-Франківську щодня отримували фальсифікатори дезінфікуючих засобів

Під час обшуків правоохоронці виявили понад 200 літрів спирту на суму майже 50 тисяч гривень. Також силовики вилучили майже 1,5 тисячі одиниць готової продукції загальною ємністю 77 літрів, ароматизатори, барвники, етикетки, порожню пластикову тару, в яку розливали сурогат.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.