Медзаклади Прикарпаття працюють впевнено. Комісія МОЗу перевірила лікування хворих на СOVID-19

Здоров'я, Новини

Регіон з найвищою смертністю від коронавірусу в Україні — Прикарпаття. Уже 17 підтверджених летальних випадків. Здебільшого це люди у віці 55-60 років.

На Прикарпатті за розпорядження головного дежавного санітарного лікаря України побувала робоча група Мінохорони здоров’я, яка зібрала інформацію про померлих пацієнтів.

Остаточні висновки комісії і рекомендації будуть пізніше, але поки що, за словами інспекторів, говорити про якісь помилки під час лікування підстав немає, адже у більшості померлих були важкі супутні хвороби, інформує Голос.if.ua з посиланням на ТСН.

Члени комісії кажуть, що лікарні чесно розповідали про свої проблеми. Зокрема, вони вже оговталися від першого напливу важких пацієнтів і наразі працюють досить впевнено.  В Калуші комісія МОЗу перевірили лікування хворих на коронавірус у інфекційному відділенні Калуської районної лікарні та відділенні Калуської центральної районної лікарні.

Особливу увагу комісія звернула на якість лікування пацієнтів із коронавірусною інфекцією. Також комісія МОЗу мала зустріч із міським головою Ігорем Матвійчуком, його заступником Наталією Табачук та адміністрацією Калуської ЦРЛ.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.