Поліцейському, який на Прикарпатті збив і травмував підлітка, повідомили про підозру

Кримінал, Новини

Правоохоронця обвинувачують в порушенні правил безпеки дорожнього руху і заподіянні потерпілому тяжких тілесних ушкоджень.

Мова про працівника одного з відділів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, інформує Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням, яке здійснюється Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, встановлено, що правоохоронець, рухаючись автомобілем в одному із сіл Івано-Франківської області, перевищив допустиму швидкість руху.

Кермувальник не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом.

У результаті автомобіль, за кермом якого був підозрюваний, виїхав на узбіччя та здійснив наїзд на 14-річну дівчину-пішохода.

Дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до ампутації ноги.

Правоохоронцю повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.