Поліцейські Івано-Франківщини затримали групу осіб за збут наркотиків через інтернет-мережу

Кримінал, Новини

Правоохоронці, в ході раніше розпочатого кримінального провадження, затримали групу осіб за придбання, перевезення, зберігання і збут наркотичних засобів, інформує Голос.if.ua.

8 квітня працівниками управління протидії наркозлочинності спільно з слідчими в Івано-Франківській області, за процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано трьох осіб, які займалися придбанням, перевезенням, зберіганням та збутом наркотичних засобів через інтернет-мережу, налагодивши канал постачання і збуту на території Івано-Франківщини. Йдеться про 25-річного організатора, мешканця Івано-Франківська, і двох виконавців: 23-річного мешканця Калуського району та 25-річного мешканця обласного центру. Трьох осіб правоохоронці затримали «на гарячому».

Під час проведення обшуків виявлено і вилучено наркотичні засоби вагою до 3 кг, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони і речові докази.

Трьох осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення підозри за вчинення злочинів передбачених ч. 2 ст. 307 КК України. Невдовзі суд обере міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.