Китай: людям дозволили виїжджати за межі Уханя вперше з 23 січня

Здоров'я, Новини, Суспільство

Для виїзду з міста, де був найбільший спалах коронавірусу в країні, громадянам потрібно мати «зелений» код у поширеному застосунку на смартфоні, передає Голос.if.ua.

Залізничне та автомобільне сполучення вже відновили.

За останній 21 день у столиці провінції Хубей з населенням в 11 мільйонів виявили лише три нові випадки COVID-19. Водночас у північній провінції Хейлунцзян щоденна кількість нових випадків сягає 25. Туди продовжують приїжджати інфіковані люди із сусідньої Росії.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джонса Гопкінса, у Китаї виявили майже 83 тисячі хворих на COVID-19. 77 500 людей одужали, 3 337 – померли.

На початку квітня агенція Bloomberg із посиланням на секретну доповідь американської розвідки писала, що офіційні китайські дані про кількість заражених і померлих у результаті пандемії коронавірусної інфекції є сфальсифікованими.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.