Експерти склали перелік непотрібних пристроїв для автомобіля, на які не має сенсу витрачати гроші

Новини, Суспільство

Багато автомобілістів самостійно прагнуть обладнати свої автомобілі девайсами з корисними функціями, але не завжди це вдається, про це інформує Голос.if.ua.

Експерти склали топ-6 недорогих та непотрібних гаджетів для автомобіля.

На першому місці йде скребок з підігрівом від автомобільного прикурювача.

При цьому напруги 12 вольтів часто не вистачає для такого скребка, щоб розтопити або зчистити лід. Таку ж проблему має і знімний іонізатор повітря, який теж підключається до прикурювача.

Але для правильної експлуатації приладу потрібен струм високої напруги, тому ввімкнений в прикурювач іонізатор даремний в кращому випадку, а в гіршому — можуть просто перегоріти запобіжники.

Ще одним пристроєм, на який не варто витрачати гроші, є дешевий ароматизатор повітря.

У його складі найчастіше присутній технічний ізопропіловий спирт, який може викликати алергію або навіть розвиток астми у водія.

Марними є і чохли з масажерами, які в більшості випадків тільки погіршують правильну посадку водія.

Також у списку опинилися недорогі активні системи контролю втоми водія у вигляді камери, яка фіксує рухи зіниць і інші особливості поведінки людини за кермом.

У більшості випадків дешеве програмне забезпечення помиляється, викликаючи роздратування водія.

Подібна ситуація відбувається і з навушниками-сигналізаторами, які покликані розбудити водія, якщо він різко нахилить голову вниз.

Тож бережіть себе і свої гроші, та не купуйте дешеві гаджети для автомобіля, тому що, на жаль, вони не здатні спростити процес управління автомобілем, але можуть принести шкоду.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.