Двох прикарпатців судитимуть за порушення самоізоляції

Кримінал, Новини

До Коломийського міськрайонного суду надійшло дві справи про порушення вимог карантину – самоізоляції.

Про це пише Голос.if.ua з посиланням на суд.

“Згідно з протоколами про адміністративні правопорушення, складеними поліцейськими Коломийського ВП ГУНП встановлено, що двоє осіб з міста Коломиї та Коломийського району, підписавши згоду на проведення протиепідемічних та/або профілактичних заходів, покинули місце проживання, які вказані у згоді, чим порушили вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України Про запобігання подальшого занесення на територію України випадків коронавірусної хвороби від 21 березня 2020 року”, – йдеться у повідомленні.

По даних фактах поліцейські направили до суду адміністративні протоколи за ст. 44 -3 КУпАП.

Додамо, що міський відділок поліції Івано-Франківська продовжує роботу щодо забезпечення умов карантину. Рейдові групи здійснюють відвідування місць масового скупчення людей – парки, сквери, береги річок. Крім того, більше ніж 200 людей зобов’язано до режиму самоізоляції.

Станом на сьогодні в обласному центрі Прикарпаття 22 особи притягнуто до адмінвідповідальності. З 6 квітня в Україні діє заборона ходити без документів і більш ніж по двоє

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.