У Франківську патрульні врятували молодика, який намагався вчинити самогубство (відео)

Кримінал, Новини

Ще одне врятоване життя: патрульні завадили самогубцю вчинити непоправне.

Про це інформують у Патрульній поліції області, передає Голос.if.ua.

Виклик про самогубство на вулиці Слави Стецько патрульні отримали вчора від очевидця: на третьому поверсі стоїть хлопець за поручнями балкону і має намір стрибнути.

“За кілька хвилин два екіпажі патрульної поліції були на місці. Допоки одні інспектори заспокоювали чоловіка з вулиці, інші – піднялися до квартири”, – йдеться у повідомленні.

В момент, коли молодик вже мав намір стрибнути, поліцейські вхопили його за руки та перетягнути у безпечне місце. Надалі його передали співробітникам швидкої медичної допомоги.

.

Ще одне врятоване життя: патрульні завадили самогубцю вчинити непоправнеВиклик про самогубство, на вулиці Слави Стецько патрульні отримали вчора від очевидця: на 3 поверсі стоїть хлопець за перилами балкону і має намір стрибнути.За кілька хвилин два екіпажі патрульної поліції були на місці.Допоки одні інспектори заспокоювали чоловіка з вулиці, інші – піднялися до квартири. В момент, коли молодик вже мав намір стрибнути, поліцейські вхопили за руки та перетягнути у безпечне місце. Надалі його передали співробітникам швидкої медичної допомоги.#ifpolice #патрульнаполіція #поліціяфранківська#ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Івано-Франківської області Неділя, 5 квітня 2020 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.