Прикарпатці можуть виграти призи у конкурсі на найкращі карантинні фото міст

Новини, Суспільство
Національна туристична організація України оголосила фотоконкурс “Україна на карантині”, щоб зібрати колекцію світлин спорожнілих міст.

Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook, пише Голос.if.ua.

“Ми всі переживаємо дивовижний момент, який ще зовсім нещодавно не можна було собі навіть уявити, – зупинилося буквально все на Землі! Це не тільки страшно, але і страшно цікаво одночасно. Ніхто і ніколи раніше подібного не бачив. Для того, щоб у нас залишилися цікаві спогади, пропонуємо зібрати колекцію фотографій з раптом спустілими вулицями і площами, вокзалами та аеропортами, театрами, музеями, ресторанами і торговими центрами у ваших містах”, – йдеться в повідомленні.

Для участі в конкурсі “Україна на карантині” фотографії міст організатори пропонують викладати в коментарях, відмічаючи авторів. Щоб колекцію було збирати веселіше, проводитиметься голосування лайками за найкращі фотографії.

В результаті буде обрано п’ять авторів-переможців, кожен із яких отримає як приз сертифікат на посткарантинний туристичний вікенд у Києві, Львові, Одесі, Харкові чи Дніпрі з проживанням в 4-5-зірковому готелі, романтичною вечерею в ресторані й авторську екскурсію від найкращого гіда одного з цих міст.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.